Οικολογική πολυτέλεια
Αν μπορούσα να εμπλουτίσω το άρθρο στο τεύχος του Vita Ιουνίου για τη γαλάζια βιοτεχνολογία, http://www.vita.gr/html/ent/972/ent.21972.asp τότε σίγουρα θα προσέθετα κάτι ακόμα (καθότι οι εξελίξεις «τρέχουν»).
Αν μπορούσα να εμπλουτίσω το άρθρο στο τεύχος του Vita Ιουνίου για τη γαλάζια βιοτεχνολογία, https://www.vita.gr/html/ent/972/ent.21972.asp τότε σίγουρα θα προσέθετα κάτι ακόμα (καθότι οι εξελίξεις «τρέχουν»).
Με εντυπωσίασε μια καινούρια σειρά καθαρισμού και περιποίησης προσώπου που έχει στον πυρήνα της φόρμουλάς της ισχυρά αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα φυκιών. Το ενδιαφέρον σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι τα φύκια που χρησιμοποιούνται εδώ είναι προϊόν προηγμένης υδατοκαλλιέργειας. Υδατοκαλλιέργεια λέγεται η επιστημονικά ελεγχόμενη καλλιέργεια των φυκιών, φαιοφυκών και άλλων φυτών που κατάγονται από την θάλασσα, χωρίς έτσι να εξαντλούνται οι πόροι της φύσης.
Η συλλογή Advanced Marine Biology της La Prairie που αντιπροσωπεύει τον όρο “eco-luxury” (δηλαδή η πρωτοποριακή τεχνολογία και η πολυτέλεια σε συνάρτηση με μια βαθιά δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος) ενισχύει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας και προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης. Όσο για τις τιμές των καλλυντικών της, αυτές είναι από τις πιο οικονομικές, για τα δεδομένα της La Prairie.
Η σειρά συλλογή Advanced Marine Biology από αριστερά προς τα δεξιά: Ενυδατική κρέμα με SPF 20, τονωτική λοσιόν, αναζωογονητική ενυδατική λοσιόν για πρόσωπο, λαιμό και μάτια, τζελ ματιών και μους καθαρισμού.
vita.gr
- Αποστολάκη: Δικαίωση για τους δανειολήπτες ΑμεΑ η ένταξή τους στην ευνοϊκή ρύθμιση δανείων σε ελβετικό φράγκο
- Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια; Τελικά γίνονται θαύματα
- Μπαρτζώκας για το περιστατικό στο Ντουμπάι: «Δεν τιμάει την εικόνα μου, ο φίλαθλος μου ζήτησε συγνώμη και την αποδέχομαι»
- Άρειος Πάγος: Υπέρ όσων έχουν δάνεια που εντάσσονται στον νόμο «Κατσέλη» η απόφαση της Ολομέλειας
- Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 26χρονος που καταγγέλθηκε ότι βίασε και βιντεοσκόπησε 15χρονο
- Ολυμπιακός: Το Σάββατο 7/2 το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7









