Χάθηκαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ πριν ακόμα ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες
H αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής πως χάθηκε ένα σετ κλειδιών από το Γουέμπλεϊ την περασμένη εβδομάδα (στις 24 Ιουλίου), κάτι που επιβεβαίωσε και η «Scotland Yard».
H αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής πως χάθηκε ένα σετ κλειδιών από το Γουέμπλεϊ την περασμένη εβδομάδα (στις 24 Ιουλίου), κάτι που επιβεβαίωσε και η «Scotland Yard».
Oι Βρετανοί αξιωματικοί που κλήθηκαν να βοηθήσουν στην εξεύρεση των κλειδιών χωρίς όμως επιτυχία, δήλωσαν πάντως ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Λέγεται πάντως, πως για να αντικαταστήσουν τα κλειδιά υψηλής τεχνολογίας που χάθηκαν, θα πρέπει να δαπανηθούν 40.000 λίρες, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο πρωτάθλημα του Γουίμπλεντον αν και οι διοργανωτές το είχαν διαψεύσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λύση στην ακμή δίνει ο δερματολόγος – Οι υπόλοιποι έχουν ιδέες
- Ο σκύλος ακούει, μυρίζει, αλλά αντιλαμβάνεται έναν διαφορετικό κόσμο από ό,τι εμείς
- Πάρις Χίλτον: «Κάποτε θεωρούνταν ψυχαγωγία να βρίζεις γυναίκες» – Η φιλία με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και το κοινό τραύμα
- Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ότι στραγγάλισε την Μαρία Αγγελακούδη και την πέταξε στα σκουπίδια, έκρυβε νεκρή την Βίκυ Κουτσάκη
- Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γυναικών: Μάχη της Ελλάδας με την Ιταλία για την πρωτιά στον όμιλο
- Σωτήρης Καλυβάτσης: Θα ξαναέκανε το Α.Μ.Α.Ν με τον Αντώνη Κανάκη;

