Σε στενό εύρος διακύμανσης κινείται η τιμή του χρυσού
Σε στενό εύρος διακύμανσης κινείται η τιμή του χρυσού την Τρίτη, εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών για τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη μετά την απόφαση της Moody's να υποβαθμίσει σε αρνητικές τις προοπτικές για τις οικονομίες της Γερμανίας, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου. Οι ράβδοι χρυσού για άμεση παράδοση σημείωσαν στις πρωινές συναλλαγές πτώση έως 0,18% φθάνοντας στα 1,574.60 δολάρια ανά ουγγιά.
Σε στενό εύρος διακύμανσης κινείται η τιμή του χρυσού την Τρίτη, εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών για τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη μετά την απόφαση της Moody’s να υποβαθμίσει σε αρνητικές τις προοπτικές για τις οικονομίες της Γερμανίας, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου.
Οι ράβδοι χρυσού για άμεση παράδοση σημείωσαν στις πρωινές συναλλαγές πτώση έως 0,18% φθάνοντας στα 1,574.60 δολάρια ανά ουγγιά.
Οι αγορές εστιάζουν στις εξελίξεις σε Ισπανία και Ιταλία και αναλυτές σημειώνουν πως ο χρυσός θα φθάσει σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς η οικονομική ανάπτυξη βρίσκεται σε στασιμότητα και κρίση χρέους της Ευρώπης παραμένει άλυτη.
Σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος πωλεί την χρυσή λίρα προς 356,84 ευρώ το τεμάχιο και την αγοράζει στα 296,32 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελένη Καστάνη: «Ακόμα λειτουργώ σαν να έχω τα παλιά μου κιλά. Φοράω ρούχα Large και μου πέφτουν»
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «άνοιξε» τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη με ασίστ
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
