
Πρώτος θάνατος από λοίμωξη λόγω του ιού του Δυτικού Νείλου
Τη ζωή του έχασε ένας 75χρονος, κάτοικος Πατησίων, ο οποίος παρουσίασε μηνιγγο-εγκεφαλίτιδα μετά την προσβολή από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε επιβαρυμένη υγεία λόγω άλλων παθήσεων, νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο». Μέχρι στιγμής, εννέα άνθρωποι -οι περισσότεροι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας- έχουν προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Τη ζωή του έχασε ένας 75χρονος, κάτοικος Κάτω Πατησίων, ο οποίος παρουσίασε μηνιγγο-εγκεφαλίτιδα μετά την προσβολή από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε επιβαρυμένη υγεία λόγω άλλων παθήσεων, νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο».
Μέχρι στιγμής, εννέα άνθρωποι -οι περισσότεροι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας- έχουν προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Την Τετάρτη, δύο ακόμη περιστατικά με εγκεφαλίτιδα εισήχθησαν στο Νοσοκομείο για νοσηλεία. Πρόκειται για έναν 68χρονο από τη Γλυφάδα και έναν 84χρονο από το Παλαιό Φάληρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες



