Τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο
Τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο
.
Έτος παραγωγής: (2010)
Παραγωγή:World Wide entertainment
Στο παρελθόν το Λονδίνο είχε αντιμετωπίσει βομβιστικές απειλές από τον Ιρλανδικό ρεπουμπλικανικό στρατό, όμως η καλά σχεδιασμένη επίθεση στο μεταφορικό σύστημα της πόλης άφησε έναν απολογισμό 52 νεκρών, επτακοσίων τραυματιών και όλο το Ηνωμένο Βασίλειο σοκαρισμένο.
Το πρωί της 7ης Ιουλίου του 2005 τρεις βόμβες ενεργοποιήθηκαν στον υπόγειο σιδηρόδρομο και λίγο αργότερα σε ένα διώροφο λεωφορείο. Ολόκληρη η πόλη πάγωσε με προβλήματα στις συγκοινωνίες, ακόμα και στην επικοινωνία.
Μια βδομάδα αργότερα, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο γεγονός λέγοντας ότι οι τρομοκράτες δεν κατάφεραν να σπάσουν το ηθικό των ανθρώπων της πόλης.
- Αθήνα: Πόσα χρήματα χάνονται στο μποτιλιάρισμα κάθε χρόνο
- «Έκανα πέντε επεμβάσεις»: Ο Αντώνης Λουδάρος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος
- Αναβολές, βία στα γήπεδα και αγωνία για το Μουντιάλ – Χάος στο Μεξικό με τον θάνατο του «El Mencho»
- Σερβία: Πρόταση από τη Μόσχα για κατασκευή πυρηνικού σταθμού ρωσικής τεχνολογίας
- Νέα Υόρκη: Χιονοθύελλα παγώνει τα πάντα – «Η χειρότερη την τελευταία δεκαετία»
- Άρης: Ραντεβού του Ρέγες με τον Μιχάλη Γρηγορίου