Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;
Το σήριαλ ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά προγράμματα της σεζόν 2000-2001.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, αρχικά είχε επιλεγεί ο τίτλος «Τιμής ένεκεν» για τη σειρά.
Από την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς ακούγονταν φήμες για έντονες αντιπαραθέσεις στα γυρίσματα, είτε μεταξύ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών, είτε μεταξύ κάποιων εξ αυτών και του σκηνοθέτη-σεναριογράφου Αλέξανδρου Ρήγα.
Η Ισαβέλλα Βλασσιάδου, η οποία είχε ανακοινωθεί ότι θα συμμετείχε στο πολυάριθμο καστ της σειράς, αποχώρησε πριν η σειρά βγει στον αέρα και τον ρόλο της ανέλαβε η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία είχε ήδη αναλάβει και έναν από τους τέσσερις πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά (της Πόπης), με αποτέλεσμα να υποδύεται δύο διαφορετικούς ρόλους στην ίδια σειρά.
Η φημολογία των αντιπαραθέσεων κατά τα γυρίσματα εντεινόταν με το πέρασμα κάθε εβδομάδας και απόδειξη αυτής ήταν το γεγονός ότι τα επεισόδια παραδίδονταν με καθυστερήσεις για προβολή στο MEGA, γεγονός που ανάγκαζε τον τηλεοπτικό σταθμό να δείχνει ένα καινούργιο επεισόδιο σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες και να προβάλλει το προηγούμενο σε επανάληψη για να «καλύψει το κενό» στο πρόγραμμά του.
Ο τύπος της εποχής είχε μάλιστα αρχίσει να διαδίδει την φημολογία ότι ήταν πολύ πιθανό η σειρά να ολοκληρωθεί πρόωρα λόγω του πολύ τεταμένου κλίματος στα γυρίσματα. Πολλές φορές έχει κυκλοφορήσει η φημολογία ότι οι συντελεστές θα ξανασυγκεντρωθούν και θα ολοκληρώσουν τη σειρά (ή ότι θα την ξαναρχίσουν από την αρχή), κάτι τέτοιο όμως δεν έχει πραγματοποιηθεί.
- Αγορά εργασίας: Προστέθηκαν 126.000 νέοι άνεργοι τον Νοέμβριο
- LIVE: Τσέλσι – Μπόρνμουθ
- Νέα αγωγή κατά του Τάιλερ Πέρι για σεξουαλική επίθεση – Η δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες
- Επιστροφή ενοικίου: Επιπλέον πληρωμές 8,9 εκατ. ευρώ σε 39.330 δικαιούχους
- «Η Ναντ χτυπά ξανά την πόρτα της Ελλάδας, αλλά ο Καμαρά δεν συγκινείται»
- Συνελήφθη ανθυπαστυνόμος στη Ρόδο – Μετέφερε μισό κιλό κοκαΐνης

