Τους 171 νεκρούς των πλημμυρών θρηνεί η Ρωσία
Τα θύματα από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχές στη Μαύρη Θάλασσα θρηνεί η Ρωσία, με τις ρωσικές Αρχές να βρίσκονται αντιμέτωπες με σκληρά ερωτήματα για τη διαχείριση της κρίσης και το εάν μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί οι θάνατοι 171 ανθρώπων. Ενώ η περιοχή αρχίζει σταδιακά να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει διατάξει έρευνα για την αντιμετώπιση της καταστροφής προσπαθώντας να περάσει με «επιτυχία» την πρώτη του δοκιμασία μετά την επάνοδο στο Κρεμλίνο.
Τα θύματα από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχές στη Μαύρη Θάλασσα θρηνεί η Ρωσία, με τις ρωσικές Αρχές να βρίσκονται αντιμέτωπες με σκληρά ερωτήματα για τη διαχείριση της κρίσης και το εάν μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί οι θάνατοι 171 ανθρώπων.
Ενώ η περιοχή αρχίζει σταδιακά να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει διατάξει έρευνα για την αντιμετώπιση της καταστροφής προσπαθώντας να περάσει με «επιτυχία» την πρώτη του δοκιμασία μετά την επάνοδο στο Κρεμλίνο.
Το βαρύτερο φόρο αίματος πλήρωσε η πόλη Κριμσκ, κοντά στη Μαύρη Θάλασσα. Τα περισσότερα θύματα είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους το βράδυ της Παρασκευής, όταν ξεκίνησαν οι πλημμύρες -χωρίς να έχουν πάρει καμία προειδοποίηση από τις αρχές, ενώ οι βροχές μαίνονταν στην περιφέρεια για αρκετές εβδομάδες.
Τη Δευτέρα, οι ταχυδρόμοι χτυπούσαν τις πόρτες των κατοίκων του Κριμσκ φαίρνοντας τα πρώτα ποσά κρατικής ενίσχυσης από τη Μόσχα. Το κοντινό λιμάνι έχει αρχίσει να επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας του και ο σιδηρόδρομος της περιφέρειας, που είχε παραλύσει, ξεκίνησε ξανά τα δρομολόγια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε
- ΟΦΗ για Νέιρα «Θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας»
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»
- Έλληνες επιστήμονες στους φιναλίστ για το Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη


