Σύνταξη τυφλού εξασφάλιζε ένας 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη ενώ οδηγούσε
Στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε 56χρονος, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια έπαιρνε παράνομα σύνταξη ως τυφλός από τον ΟΓΑ. Το ύψος της συνολικής ζημιάς ανέρχεται στις 70.794 ευρώ.
Στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε 56χρονος, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια έπαιρνε παράνομα σύνταξη ως τυφλός από τον ΟΓΑ. Το ύψος της συνολικής ζημιάς ανέρχεται στις 70.794 ευρώ.
Ο 56χρονος συνελήφθη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Το 2004 είχε καταφέρει να πάρει γνωμάτευση με ποσοστό αναπηρίας 67%, το οποίο στα τέλη του 2007 επεκτάθηκε στο 100%, με γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής του ΙΚΑ Αργους.
Εντοπίστηκε να πουλά οπωροκηπευτικά προϊόντα σε λαϊκή αγορά του Περιστερίου και να οδηγεί ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ στον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε άδεια ικανότητας οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στο όνομά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν
- Μαρδοχαίος Φριζής: «Εμπρός!» ήταν το σύνθημά του
- Η Netflix εξαγόρασε το μεγαλύτερο τμήμα της Warner για 72 δισ. δολάρια
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
