Αντίθετος στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης ο Γ.Μπουτάρης
Την αντίθεση του στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Επισήμανε ότι αν το υπουργείο δεν έχει αρμοδιότητες και εξυπηρετεί το πελατειακό σύστημα, η διοίκηση του δήμου είναι αντίθετη στην επανασύσταση του.
Την αντίθεση του στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Επισήμανε ότι αν το υπουργείο δεν έχει αρμοδιότητες και εξυπηρετεί το πελατειακό σύστημα, η διοίκηση του δήμου είναι αντίθετη στην επανασύσταση του.
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Γκιουλέκας, υπογράμμισε ότι λόγοι εθνικού συμφέροντος υπαγόρευσαν την επαναλειτουργία.
Ο επικεφαλής της παράταξης, «Ενεργοί πολίτες-Οικολογία στην πράξη», Χρήστος Μάτης σημείωσε ότι η λειτουργία του υπουργείου είναι θέμα συμβολισμού και όχι ουσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»

