Μασούτης : Αύξηση κύκλου εργασιών
Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 6,91% καταγράφει ο λιανεμπορικός όμιλος Μασούτη στο πεντάμηνο της χρήσης 2012.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος των 236 καταστημάτων πώλησης, παρουσιάζει διευρυμένα οικονομικά μεγέθη στο εξεταζόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει παρουσιάσει αρνητικό πρόσημο στον τζίρο σε κανέναν από τους πρώτους πέντε μήνες του έτους.
Σημειώνεται πως η κερδοφορία προ φόρων της Μασούτης ξεπέρασε πέρυσι τα 16 εκατ. ευρώ, με τζίρο 700,5 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 10,6%, σε σχέση με το 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες

