Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην Ιπποκράτους
Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ομάδα περίπου 50 ατόμων εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ιπποκράτους στα Εξάρχεια. Οι δράστες πέταξαν τις μολότοφ εναντίον των αστυνομικών χωρίς να τραυματιστεί κανείς και τράπηκαν σε φυγή.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ομάδα περίπου 50 ατόμων εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ιπποκράτους στα Εξάρχεια.
Οι δράστες πέταξαν τις μολότοφ εναντίον των αστυνομικών χωρίς να τραυματιστεί κανείς και τράπηκαν σε φυγή.
Από την Αστυνομία δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ηγεσία της ΕΕ και το ενδεχόμενο ενός πρωτοφανούς στρατηγικού ναυαγίου
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα

