Πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Θεατρικού Έργου
Τα βραβεία θα περιέχουν χρηματικά ποσά και δώρα καθώς και την προβολή των βραβευμένων συγγραφέων και ηθοποιών.
Σκοπός του εγχειρήματος είναι να τιμηθούν, ανεξαρτήτου ηλικίας, όλοι εκείνους που αντέχουν να σκέφτονται, να δημιουργούν με τις λέξεις κι αυτές τις λέξεις να τις κάνουν πράξη. Πράξη θεατρική. Δίνοντάς της πνοή, δηλαδή ζωή. Και γεννώντας χαρακτήρες, να μετατρέπουν τους εαυτούς τους, σε μικρούς «Θεούς».
Στόχος να προβάλλουμε όσο το δυνατό, περισσότερους συγγραφείς με τις θεατρικές ομάδες τους.
Η υποβολή αιτήσεων πρέπει να γίνει έως 10/6/2012.
Πληροφορίες: http://dephellas.wordpress.com,
ή στο τηλ.: 210 5150050
Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε.) –- είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που σκοπεύει να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους Έλληνες πολίτες μέσα από ένα ευρύ φάσμα ποικιλόμορφων δράσεων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε κάθε επίπεδο.
Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, που κατανοούν ότι μέσα από την προσωπική δράση επέρχεται και η συλλογική.
Με στόχο την ενημέρωση και την κατάρτιση που αποτελεί αφορμή για δράση, σε καλούμε να πάρεις θέση και να συμβάλλεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο.
Το «Πασάγιο 8»
Ο πολυδραστικός χώρος «Πασάγιο 8» αποτελεί το εφαλτήριο της σκέψης και της δράσης του Δικτύου Ενεργών Πολιτών Ελλάδας και βρίσκεται στον Κολωνό (150 μ. από το Μετρό Αττική), επί της οδού Θεραπειών 8.
- Σουδάν: Οι Aρχές ανέκτησαν 570 πολύτιμα αρχαία αντικείμενα από το λεηλατημένο Εθνικό Μουσείο του Χαρτούμ
- Αλέξης Χαρίτσης: Tα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης είναι απολύτως ανεπαρκή
- Νεκρός από χιονοστιβάδα ο Ολυμπιονίκης Ουέλι Κέστενχολτ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό του League Cup
- Τρέντο – Πανιώνιος 88-87: «Θρίλερ» και ήττα με buzzer beater για τους Κυανέρυθρους
