Αλλοι τρεις μετανάστες στο νοσοκομείο από τραύματα με μαχαίρι
Αλλεπάλληλα τα κρούσματα μεταναστών που δέχονται δολοφονικές επιθέσεις. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ακόμη τρεις μετανάστες, δύο Πολωνοί και ένας Αλβανός, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Οι επιθέσεις σημειώθηκαν στο Νέο Κόσμο.
Αλλεπάλληλα τα κρούσματα μεταναστών που δέχονται δολοφονικές επιθέσεις. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ακόμη τρεις μετανάστες, δύο Πολωνοί και ένας Αλβανός, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Οι επιθέσεις στους Πολωνούς σημειώθηκαν στο Νέο Κόσμο από άτομα που -σύμφωνα με μαρτυρίες- φορούσαν κράνη.
Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας εκ των τραυματιών είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ

