Ευχαριστίες Κ.Παπούλια προς τον Μπαράκ Ομπάμα για τη στήριξη στην Ελλάδα
Αισιόδοξος ότι μετά τις εκλογές θα βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα εμφανίστηκε ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τους εκπροσώπους του Ελληνο-αμερικανικού Ινστιτούτου. Ο Πρόεδρος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μπαράκ Ομπάμα για την υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Αισιόδοξος ότι μετά τις εκλογές θα βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τους εκπροσώπους του Ελληνο-αμερικανικού Ινστιτούτου.
Ο κ. Παπούλιας επεσήμανε ότι είναι προς το συμφέρον όλων να ξεπεραστεί σύντομα η κρίση, ενώ σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα είπε: «Νομίζω ότι γρήγορα και μετά το σχηματισμό κυβέρνησης θα δούμε καλύτερες μέρες».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μπαράκ Ομπάμα για την υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Ομπάμα για τη στήριξη που δίνουν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα αυτή τη δύσκολη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «τα θέματα αυτά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ΗΠΑ, γιατί η κρίση στην Ευρώπη θίγει και τις Ηνωμένες Πολιτείες».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Ελληνο-αμερικανών για την προώθηση των συμφερόντων και των θέσεων της Ελλάδας, καθώς και για την ενίσχυση των ελληνο-αμερικανικών σχέσεων.
Από την πλευρά τους οι Ελληνοαμερικανοί παράγοντες ενημέρωσαν τον κ. Παπούλια για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, μεταξύ των οποίων, όπως είπαν, περιλαμβάνεται και επίσκεψη τους στο Ισραήλ, «καθώς οι σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο των 4 ορειβατών στα Βαρδούσια και το διπλό πένθος
- Τσέλσι – Άστον Βίλα 1-2: Ανατροπή με Γουότκινς και -3 από την κορυφή!
- Απεργία ΣΕΗ: Με ζεστό κρασί στον δρόμο, οι ηθοποιοί έκλεισαν τα θέατρα και κατέβηκαν στη Βουκουρεστίου
- Η Κρήτη «αποχαιρετά» που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη – Συγκινητικά μηνύματα στα social media
- Νοσταλγία στο κόκκινο – Σουβενίρ από τα «ερείπια» των πρώην κομμουνιστικών κρατών
- La Liga: Η ΚΕΔ Ισπανίας παραδέχθηκε αδικίες ομάδων από τη διαιτησία