Ρόδος: Εκτέλεσαν δελφίνι
Ένας αναγνώστης του http://parapona-rodou.blogspot.com τράβηξε τις φωτογραφίες από το νεκρό δελφίνι, το οποίο εντοπίστηκε να κείτεται στην παραλία της Καμείρου στη Ρόδο.
Ένας αναγνώστης του http://parapona-rodou.blogspot.com τράβηξε τις φωτογραφίες από το νεκρό δελφίνι, το οποίο εντοπίστηκε να κείτεται στην παραλία της Καμείρου στη Ρόδο. Το δελφίνι, σύμφωνα με τον αναγνώστη, όπως φαίνεται και από τα διαμπερή τραύματα, που τα βλήματα άνοιξαν στο σώμα του, πυροβολήθηκε προφανώς 2 φορές με κυνηγετικό όπλο (12 g. και φυσίγγια brenneke).
Τα πολλά λόγια είναι περιττά! Οι φωτογραφίες, που εκθέτουν την ίδια την κοινωνία μας και τον υποτιθέμενο πολιτισμό μας, μιλούν από μόνες τους!
Πηγή: www.zoosos.gr
in.gr
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; – Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος






