Ελλάδα μέσα στο Ευρώ για ωφεληθεί από την Ευρώπη που αλλάζει, το μήνυμα Σαμαρά
Τώρα που η Ευρώπη αλλάζει και υιοθετεί την ανάπτυξη, η Ελλάδα πρέπει να ωφεληθεί, αλλά μέσα στο ευρώ. Αυτό δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό. «Δύο χρόνια τώρα υποστήριζα μόνος μου αυτά που τώρα λέει όλη η Ευρώπη: ευρωομόλογο, ανάπτυξη, όχι στη μονομερή λιτότητα» τόνισε.
Τώρα που η Ευρώπη αλλάζει και υιοθετεί την ανάπτυξη, η Ελλάδα πρέπει να ωφεληθεί, αλλά μέσα στο ευρώ. Αυτό δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό.
«Δύο χρόνια τώρα υποστήριζω μόνος μου όσα σήμερα λένε οι Ευρωπαίοι ηγέτες, για την ανάγκη έκδοσης του ευρωομολόγου, του ομολόγου επενδύσεων, αλλά και μέτρων ανάκαμψης σε αντίθεση με τη μονομερή λιτότητα» σημείωσε.
«Τώρα που η Ευρώπη αλλάζει, για να επωφεληθούμε πρέπει να μείνουμε στο ευρώ» σημείωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος επεσήμανε στον κ. Πικραμμένο πως η χώρα πρέπει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
