Ανατροπή και 2-0 για τους Θάντερ, ξαναπήραν το πλεονέκτημα οι Σέλτικς
Με μία εντυπωσιακή ανατροπή οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν 77-75 τους Λος Αντζελες Λέικερς και προηγούνται 2-0 στον ημιτελικό της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.
Με μία εντυπωσιακή ανατροπή οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν 77-75 τους Λος Αντζελες Λέικερς και προηγούνται 2-0 στον ημιτελικό της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.
Σχεδόν δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, οι Λέικερς ήταν μπροστά με 75-68, όμως με αντεπίθεση διαρκείας, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα σερί 9-0 κι έφτασαν στην νίκη, που ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστική για την πρόκριση. Κορυφαίων των νικητών ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 21 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ απ τους «λιμνανθρώπους» ξεχώρισαν οι Μπάινουμ και Μπράιαντ με 20 πόντους έκαστος.
Παράλληλα, οι Σέλτικς ξαναπήραν το πλεονέκτημα στον ημιτελικό της ανατολικής περιφέρειας, καθώς επικράτησαν στην Φιλαδέλφεια των Σίξερς με 107-91 και προηγούνται με 2-1 στις νίκες. Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Κέβιν Γκαρνέτ με 27 πόντους και 13 ριμπάοουντ, ενώ από την ομάδα της Φιλαδέλφειας, ξεχώρισε ο Γιανγκ με 22 πόντους.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Ανατολική περιφέρεια
Φιλαδέλφεια-Βοστόνη 91-107
(Η Βοστώνη προηγείται με 2-1 στις νίκες)
Δυτική περιφέρεια
Οκλαχόμα-ΛΑ Λέικερς 77-75
(Η Οκλαχόμα προηγείται με 2-0 στις νίκες)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Γκρίλις σε μια ξέφρενη νύχτα μετά την ήττα από την Άρσεναλ
- Γεωργιάδης και Πλεύρης «ξαναχτύπησαν»: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα» η Διεθνής Αμνηστία και το Δικαστήριο της Χάγης
- Το in στο μπλόκο της Νίκαιας: Ξεκάθαροι οι αγρότες απέναντι στις διασπαστικές κινήσεις που «αγκάλιασε» το Μαξίμου
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες – «Μη ασφαλές περιβάλλον διαλόγου» καταγγέλλει η Χαριλάου Τρικούπη
- Ο ειδικός όρος του Μέσι με την ‘Ιντερ Μαϊάμι και το διπλό σενάριο για Μπαρτσελόνα
- LIVE: Aταλάντα – Ίντερ

