Βόμβες μολότοφ έριξαν άγνωστοι κατά υπηρεσίας είσπραξης φόρων στην Ιταλία
Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι στο κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της υπηρεσίας είσπραξης φόρων και οφειλών προς το δημόσιο (Equitalia) στο Λιβόρνο. Η λαϊκή οργή εντείνεται όλο και περισσότερο κατά της Equitalia στην πληγείσα από την οικονομική κρίση Ιταλία, καθώς η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι αυξάνει τους φόρους για να αντιμετωπίσει το δημοσιονομικό έλλειμμα.
Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι στο κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της υπηρεσίας είσπραξης φόρων και οφειλών προς το δημόσιο (Equitalia) στο Λιβόρνο.
Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA οι βόμβες μολότοφ προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου.
Η λαϊκή οργή εντείνεται όλο και περισσότερο κατά της Equitalia στην πληγείσα από την οικονομική κρίση Ιταλία, καθώς η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι αυξάνει τους φόρους για να αντιμετωπίσει το δημοσιονομικό έλλειμμα.
Τους τελευταίους μήνες αναρχικοί είχαν θέσει στο στόχαστρό τους την Equitalia με επιστολές-βόμβες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

