Στις 21:00 θα αρχίσει η ροή των επίσημων αποτελεσμάτων λέει ο ΥΠΕΣ
Σε μιάμιση ώρα περίπου, δηλαδή στις 21:00, θα αρχίσει η ροή των αποτελεσμάτων και σε 2- 3 ώρες θα έχουμε την πλήρη εικόνα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης ανακοινώνοντας επισήμως την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για το «αύριο της χώρας». Δόθηκε μια «σκιά της αλήθειας» με τα exit polls, πρόσθεσε, σε λίγο θα έχουμε και την αλήθεια. Ελπίζω ότι αυτές οι εκλογές και το αποτέλεσμα τους θα μπορέσουν να δώσουν προοπτική για τη χώρα, κατέληξε ο κ. Γιαννίτσης.
Σε μιάμιση ώρα περίπου, δηλαδή στις 21:00, θα αρχίσει η ροή των αποτελεσμάτων και σε 2- 3 ώρες θα έχουμε την πλήρη εικόνα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης ανακοινώνοντας επισήμως την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για το «αύριο της χώρας».
«Έχετε ήδη μια εικόνα ‘της σκιάς της αλήθειας’ θα έλεγα, με τα exit polls που ανακοινώθηκαν. Σε ένα διάστημα δύο – τριών ωρών και μετά θα έχουμε και την αλήθεια πλήρη».
Ελπίζω ότι αυτές οι εκλογές και το αποτέλεσμα τους θα μπορέσουν να δώσουν προοπτική για τη χώρα, κατέληξε ο κ. Γιαννίτσης.
Η ακριβής δήλωση του κ. Γιαννίτση: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία σε όλα τα τμήματα της χώρας ομαλά, τελείωσε το τεχνικό κομμάτι της επιλογής για το αύριο της χώρας.»
» Σε μιάμιση ώρα περίπου θα αρχίσει η ροή των αποτελεσμάτων. Το Υπουργείο Εσωτερικών θα ενημερώνει συνεχώς και με άμεσο τρόπο για τις εξελίξεις.»
» Έχετε ήδη μια εικόνα ‘της σκιάς της αλήθειας’ θα έλεγα, με τα exit polls που ανακοινώθηκαν. Σε ένα διάστημα δύο – τριών ωρών και μετά θα έχουμε και την αλήθεια πλήρη.»
» Θα τη δούμε και ελπίζω ότι αυτές οι εκλογές και η εικόνα που θα προκύψει θα μπορέσουν να μας δώσουν για το αύριο της χώρας κάποια προοπτική».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συγκεντρώνονται στο Θησείο οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε
- Gen Z και Millennials μετασχηματίζουν την εργασία θέτοντας τους δικούς τους όρους – Η εικόνα στην Ελλάδα
- Final Four: Κορυφώνονται τα αστυνομικά μέτρα λίγο πριν τη μετακίνηση των οπαδών
- Τσουκαλάς: Ο Φλωρίδης πιάστηκε αδιάβαστος. Παγιδεύτηκε στο ίδιο του το ψέμα
- Η Πενέλοπε Κρουζ στις Κάννες με την ταινία για τον Γκαρθία Λόρκα – Αποθέωση και συγκίνηση με 16’ χειροκρότημα
- Στο Προεδρικό Μέγαρο η πριγκίπισσα Άννα – Συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα