«Dark Shadows»: Τζόνι Ντεπ και Τιμ Μπάρτον και πάλι μαζί!
«Dark Shadows«:
Ακόμα ένα σκοτεινό παραμύθι από τον Τιμ Μπάρτον, άλλη μία συνεργασία με τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος συνεχίζει να εμφανίζεται υποδυόμενος χαρακτήρες που προέρχονται και παραπέμπουν σε άλλους κόσμους.Κάθε ρόλος του και μια έκπληξη για το πιστό όσο και φανατικό κοινό του, που περιμένει εναγωνίως την επόμενη εμφάνισή του. Γιατί ένα είναι σίγουρο. Ο Ντεπ πάντα εκπλήσσει!
Το καστ συμπληρώνουν οι εξίσου μοναδικοί Μισέλ Φάιφερ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Εύα Γκριν, Τζάκι Έρλ Χέιλι, Κλόι Μόρετζ, Γκιούλιβερ ΜακΓκράθ.
Η υπόθεση
Το 1752, ο Τζόσουα και η Ναόμι Κόλινς, μαζί με τον γιο τους Μπαρνάμπας, αποφασίζουν να μετοικίσουν, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, στην Αμερική. Ακόμα κι ένας ωκεανός, όμως, δεν είναι αρκετός, για να δραπετεύσουν από την κατάρα που καταδιώκει την οικογένεια τους.
Δυο δεκαετίες μετά, ο Μπαρνάμπας (Τζόνι Ντεπ) έχει τον κόσμο στα πόδια του… ή τουλάχιστον την πόλη του Κόλινσπορτ, στο Μέιν. Άρχοντας της έπαυλης των Κόλινγουντ, ο Μπαρνάμπας είναι πλούσιος, πανίσχυρος και ένας ακαταμάχητος πλέιμποϊ… μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Αντζελίκ Μπουσάρ (Έύα Γκριν). Μάγισσα, με κάθε σημασία της λέξης, η Αντζελίκ τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο: τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό. Δυο αιώνες μετά, ο Μπαρνάμπας ελευθερώνεται κατά λάθος από τον τάφο του, και βγαίνει στο 1972, έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον δικό του. Επιστρέφει στην Έπαυλη των Κόλινγουντ, μόνο για να ανακαλύψει ότι η περιουσία του είναι κατεστραμμένη.
Τα δυσλειτουργικά απομεινάρια των Κόλινς, δεν έχουν πολύ καλύτερη τύχη, καθώς ο καθένας του έχει τα δικά του σκοτεινά μυστικά. Η μητριαρχική φιγούρα των Κόλινς, η Ελίζαμπεθ Κόλινς Στόνταρντ (Μισέλ Φάιφερ) έχει καλέσει την ψυχίατρο, Δρ. Τζούλια Χόφμαν (Έλενα Μπόμαν Κάρτερ), για να βοηθήσει με τα προβλήματα της οικογένειας της. Στην έπαυλη μένουν, επίσης, ο αδερφός της Ελίζαμπεθ, Ρότζερ Κόλινς (Τζόνι Λι Μίλερ), η θρησκευόμενη έφηβη κόρη της, Κάρολιν Στόνταρντ (Κλόι Μόρετζ) και ο δεκάχρονος γιος του Ρότζερ, Ντέιβιντ Κόλινς (Γκιούλιβερ ΜακΓκράθ).
| Η ταινία προβάλλεται στις αίθουσες από 17/5/2012 σε διανομή Village |
Θυμηθείτε μαζί μας, άλλες συνεργασίες των Τζόνι Ντεπ, Τιμ Μπάρτον:
- Τουρκία: Το υπουργείο Αμυνας διαψεύδει δημοσιεύματα περί κοινής ναυπήγησης πολεμικών πλοίων με τις ΗΠΑ
- Λίβανος: 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο ανατολικό τμήμα της χώρας
- Τουρκία: Διέγραψαν μήνυμα με την αναβολή επίσκεψης Ερντογάν στα ΗΑΕ λόγω «προβλήματος υγείας» του Αλ Ναχιάν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: 13ωρο από σήμερα
- ΗΠΑ: Το FBI ανέκτησε DNA από γάντι που βρέθηκε κοντά στο σπίτι της απαχθείσας Νάνσι Γκάθρι
- Χάρης Δούκας: Το συνέδριο του Μαρτίου είναι η τελευταία ευκαιρία για επανεκκίνηση και λύτρωση του ΠΑΣΟΚ
