Στο Ινστιτούτο Θερβάντες στις 23 Μαϊου στις 19.30 θα παρουσιαστεί μια σειρά των 12 έργων του ισπανικού θεάτρου που ανέβηκαν με τη μορφή θεατρικού αναλογίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ 5 o’clock Tea-tro.
Οι Εκδόσεις «Άπαρσις» και το Teatro Pasión, παρουσιάζουν τη σειρά των 12 έργων του ισπανικού θεάτρου που ανέβηκαν με τη μορφή θεατρικού αναλογίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ 5 o’clock Tea-tro. Το Φεστιβάλ έγινε στο θέατρο Altera Pars, από τις 5 Φεβρουαρίου έως και τις 29 Απριλίου 2012, υπό την αιγίδα της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας και της Sala Beckett της Βαρκελώνης.

Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί και ο καταλανός θεατρικός συγγραφέας Ζουζέπ Μαρία Μπενέτι Ζουρνέτ, προσκεκλημένος της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Ο συγγραφέας, οι συντελεστές του Teatro Pasión, οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου «Άπαρσις» και εκπρόσωπος του θεάτρου «Altera Pars», θα μιλήσουν για την έκδοση της σειράς και για το Φεστιβάλ.

Στα ισπανικά με μετάφραση στα ελληνικά.

Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας, Μητροπόλεως 23, Αθήνα.
Είσοδος ελεύθερη.