Μεικτά πρόσημα στη Γουόλ Στριτ και τις ευρωπαϊκές αγορές την Πέμπτη
Με μεικτά πρόσημα και μικρές μεταβολές έκλεισαν για το Πάσχα των Καθολικών οι χρηματιστηριακές αγορές σε Ευρώπη και Νέα Υόρκη την Πέμπτη. Τη χειρότερη εβδομάδα του φέτος έκλεισε ο S&P500 στη Γουόλ Στριτ.
Με μεικτά πρόσημα και μικρές μεταβολές έκλεισαν για το Πάσχα των Καθολικών οι χρηματιστηριακές αγορές σε Ευρώπη και Νέα Υόρκη την Πέμπτη. Τη χειρότερη εβδομάδα του φέτος έκλεισε ο S&P500 στη Γουόλ Στριτ.
Τα ακριβότερα εμπορεύματα ευνόησαν τις μετοχές των εταιρειών μετάλλων, που μαζί με τα στοιχεία για μείωση των αιτήσεων στις ΗΠΑ για επιδόματα ανεργίας αποτέλεσαν θετικό σκηνικό για τις αγορές.
Αρνητικό κλίμα όμως καλλιέργησε η ανησυχία για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε με άνοδο 0,35%. Στο Παρίσι, ο CAC40 ενισχύθηκε κατά 0,2% ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε πτώση 0,13%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones κατέγραψε υποχώρηση 0,11% κλείνοντας στις 13.060,14 μονάδες. Ο Nasdaq κατέγραψε άνοδο 0,4% και ο S&P υποχώρησε κατά 0,06% -με εβδομαδίαια πτώση 0,74%.
Οι αγορές και στις δύο όχθες του Ατλαντικού θα είναι κλειστές την Παρασκευή, ενώ αργία για τα ευρωπαϊκά μόνο χρηματιστήρια είναι και η ερχόμενη Δευτέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φυλακές Τρικάλων: Συνέλαβαν με ναρκωτικά εξωτερικό φρουρό
- Συντριβή για τους Μπακς στο Μιλγουόκι (127-98) – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
- Ανδρουλάκης: Τα Τέμπη συμβολίζουν την ηθική, πολιτική και θεσμική χρεοκοπία της ΝΔ
- Η Κρήτη βγαίνει στους δρόμους για τη δικαίωση των 57 θυμάτων στα Τέμπη
- Ιράν: Επιβεβαίωση Τραμπ με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επίθεση ευρείας κλίμακας
- Αρτέτα: «Έχει πάρει κάποιος και τους τέσσερις τίτλους; Όχι… Αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι»