Capital Link : Διοργανώνει το 2ο ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Η Capital Link διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις 26 Απριλίου 2012 στο ξενοδοχείο Hilton, με θέμα : «Η Κρίση ως Ευκαιρία για Αφύπνιση – ΕΚΕ : Πολυτέλεια η Αναγκαιότητα;»
Στο Συνέδριο Θα συζητηθούν τρέχοντα φλέγοντα ζητήματα όπως η περιβαλλοντική προστασία με έμφαση τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούνται οι εταιρίες, η βιώσιμη αρχιτεκτονική, η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, η αειφορική διαχείριση νερού, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος, κ.α.
Ακόμη, θα υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες όπου θα παρουσιαστούν οι καλύτερες πρακτικές ανά κλάδο, ο ρόλος των social media στην επικοινωνία της στρατηγικής ΕΚΕ καθώς και συμβουλές για τη συγγραφή απολογισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
- Γουινέα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, οι 10 γυναίκες, εξαιτίας κατάρρευσης αυτοσχέδιου χρυσωρυχείου
- Σαλαμίνα: «Όταν είδα δεμένη τη μητέρα μου έπαθα αμόκ» λέει ο γιος της δολοφονημένης
- Στο φως η δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη – «Της έστησαν καρτέρι στο εξοχικό της» στη Σαλαμίνα