Προσκλήσεις για την Ημέρα Θεάτρου από το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης
1. Για την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στις 21:00
Σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος 50 διπλές προσκλήσεις για το έργο «Ντιμπούκ» του Μπρους Μάγιερς, από το ομώνυμο έργο του Σαλόμ Άνσκι, σε μετάφραση Λουΐζας Μητσάκου, σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και μουσική Σαββίνας Γιαννάτου, με τους Δημήτρη Παπανικολάου και Δέσποινα Κούρτη.
2. Για την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στις 21:00
Σε συνεργασία με την Ομάδα Αρένα, 7 διπλές προσκλήσεις για το έργο «Όνειρα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, έργο βασισμένο επάνω στις ονειρικές σκηνές και στις σκηνές φαντασμάτων των έργων του κορυφαίου δραματουργού, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σωτηρίου, μετάφραση Εύας Σιμάτου, Μουσική Γ. Διαμαντόπουλου με τους Ε. Σιμάτου, Λ. Βαρτάνης, Χρ. Τζιώτας, Αλ. Σωτηρίου κ.α.
3. Για την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στις 21:30
Σε συνεργασία με τον συνθέτη Κώστα Δημουλέα, 7 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση Cold Blooded Blue, σε ποίηση Ηλία Λάγιου, Γιάννη Βαρβέρη, Γιώργου Κοροπούλη, με τους Σ. Παπαλάμπρου, Π. Μπισκίνη, Γ. Πλαγιανάκο, Π. Ράπτη, Γ. Σπανό, Δ. Βεργάδο.
4. Για την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, στις 21:30
Σε συνεργασία με την Ομάδα Ήλιος, 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μετρημένες Μέρες», που βασίζεται στο έργο «Οι Αριθμημένοι» του Ελίας Κανέττι, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη – Βάσιας Ατταριάν, με τους Γ. Αθουσάκη, Α. Βάρθη, Θ. Ίντα, Δ. Κακαβούλα κ.α.
Οι προσκλήσεις διατίθενται από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Κρατήσεις-πληροφορίες: 210 34 18 579. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα: www.mcf.gr
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)

