Μοναδική μου Ηλιαχτίδα
του Ρεχά Ερντέμ
Πρωταγωνιστούν:
Ελίτ Ισκάν, Ερντάλ Μπεσικτσόγλου, Λεβέντ Γιλμάζ Η Χαγιάτ, 14 χρόνων, ο πατέρας της και ο κατάκοιτος παππούς της, ζουν σε μια καλύβα στις όχθες στις όχθες του Βόσπορου με τα σκοτεινά αλλά και τόσο όμορφα νερά που σου κόβουν την ανάσα.
Ο πατέρας της έχει μια μικρή βάρκα με την οποία εξασφαλίζει τα απαραίτητα για την επιβίωση της οικογένειας, κάνοντας διάφορες δουλειές, όχι πάντα νόμιμες. Αν εξαιρέσει κανείς την ειδυλλιακή εικόνα δίπλα στη θάλασσα, κατά τα άλλα η καθημερινή ζωή της Χαγιάτ είναι πολύ σκληρή.
Όμως η Χαγιάτ διαθέτει το ένστικτο της επιβίωσης. Η ικανότητά της να παίρνει κουράγιο, δύναμη και ελπίδα μέσα από τις διάφορες δοκιμασίες δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει Ζωή πάρα τις προφανείς αδικίες ενός άδικου κόσμου.
- Τέμπη: Διήμερες καταλήψεις στα σχολεία και κάλεσμα στο συλλαλητήριο
- Μόρις: «Ίσως έχουμε το πιο βαθύ ρόστερ στην Euroleague από άποψη ταλέντου»
- Υπόθεση Έπσταϊν: Νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Γιάγκλαντ
- Το ΙΕΜΚ στηρίζει τον κύκλο συναυλιών «Νίκος Σκαλκώτας: Ελληνικοί Χοροί για δύο πιάνα»
- Μαζικός τάφος της Εποχής του Σιδήρου αποκαλύπτει πρωτοφανή αγριότητα κατά γυναικών και παιδιών
- Armani μετά τον Αρμάνι: Διαθήκη, ρωγμές και το στοίχημα της ιταλικής πολυτέλειας


