Σε εξέλιξη η ενοποίηση Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και TBank
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) και της Τ Βank, με την ομογενοποίηση των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών από τα δίκτυα των δύο τραπεζών να έχει ήδη ξεκινήσει, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το ΤΤ. Σκοπός του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι να εξασφαλιστεί, κατά τη μεταβατική αυτή περίοδο, η ομαλή συνέχεια των πωλήσεων των όμοιων με το ΤΤ προϊόντων και από το δίκτυο της T Bank.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) και της Τ Βank, με την ομογενοποίηση των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών από τα δίκτυα των δύο τραπεζών να έχει ήδη ξεκινήσει, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το ΤΤ.
Ήδη από το Φεβρουάριο προσφέρονται από τα καταστήματα της T Bank προθεσμιακές καταθέσεις και τα προϊόντα της σειράς Ανεβαίνω «EXTRA» του ΤΤ.
Σκοπός του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι να εξασφαλιστεί, κατά τη μεταβατική αυτή περίοδο, η ομαλή συνέχεια των πωλήσεων των όμοιων με το ΤΤ προϊόντων και από το δίκτυο της T Bank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μίλαν βιάζεται, ο Μόντριτς όχι
- Ναρκισσιστής, παράφρων ή αφοσιωμένος εραστής; Το αίνιγμα του κοινωνικού παρία Χίθκλιφ στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη»
- Ο παθιασμένος έρωτας είναι πιο σπάνιος από όσο πιστεύουμε
- Το «μπουμ» των micro-weddings
- Η κλιματική μετανάστευση είναι εδώ – Από τον Παγκόσμιο Νότο στα φονικά περάσματα της Μεσογείου
- Δεν βλέπουν να βγαίνει στην κυβέρνηση η επιχείρηση αλλαγής ατζέντας «γαλάζιες» φωνές



