Σε εξέλιξη η ενοποίηση Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και TBank
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) και της Τ Βank, με την ομογενοποίηση των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών από τα δίκτυα των δύο τραπεζών να έχει ήδη ξεκινήσει, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το ΤΤ. Σκοπός του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι να εξασφαλιστεί, κατά τη μεταβατική αυτή περίοδο, η ομαλή συνέχεια των πωλήσεων των όμοιων με το ΤΤ προϊόντων και από το δίκτυο της T Bank.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) και της Τ Βank, με την ομογενοποίηση των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών από τα δίκτυα των δύο τραπεζών να έχει ήδη ξεκινήσει, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το ΤΤ.
Ήδη από το Φεβρουάριο προσφέρονται από τα καταστήματα της T Bank προθεσμιακές καταθέσεις και τα προϊόντα της σειράς Ανεβαίνω «EXTRA» του ΤΤ.
Σκοπός του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι να εξασφαλιστεί, κατά τη μεταβατική αυτή περίοδο, η ομαλή συνέχεια των πωλήσεων των όμοιων με το ΤΤ προϊόντων και από το δίκτυο της T Bank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»


