Εκδήλωση για τη διάσωση «Δεσμών – Κέντρο Αρχαίου Δράματος»
Θα παρεβρεθούν όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν στους «ΔΕΣΜΟΥΣ», πολλοί ηθοποιοί καθώς και σημαντικοί καλλιτέχνες από όλους τους χώρους των τεχνών.
Λίγα λόγια για τους «ΔΕΣΜΟΥΣ»:
Το «Κέντρο Αρχαίου Δράματος – Δεσμοί» είναι διεθνές, με έδρα την Αθήνα. Αντικείμενό του αποτελεί το αρχαίο δράμα και οποιαδήποτε σχετική δραστηριότητα, θεωρητική ή πρακτική στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παρ’ όλες τις δυσκολίες, συνεχίζεται το παραδοσιακό εκπαιδευτικό έργο των «Δεσμών», που απευθύνεται σε ηθοποιούς και καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καλύπτοντας ένα τεράστιο κενό της εκπαίδευσης στη διδασκαλία και ερμηνεία του αρχαίου δράματος, καθώς και το μεταπτυχιακό όπου διδάσκει η Λ. Κονιόρδου, μαζί με τον πρόεδρο των «Δεσμών» Κώστα Γεωργουσόπουλο και τους Αποστολία Παπαδαμάκη, Σταυρούλα Σιάμου και Τάκη Φαραζή.
Επίσης, σεμινάρια υποκριτικής και σκηνοθεσίας διδάσκουν οι: Α. Μουτούση, Ν. Κουρής, Ν. Καραθάνος, Στ. Γουλιώτη, Γ. Γάλλος, Ακ. Καραζήσης, Κ. Ευαγγελάτου.
(Όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν στους «Δεσμούς» δουλεύουν αφιλοκερδώς).
Επειδή το κέρδος είναι ο πολιτισμός για όλους μας.
Για όσους θέλουν να συνεισφέρουν στο «Κέντρο Αρχαίου Δράματος – Δεσμοί», μπορούν να κάνουν κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 011-4047128972, ΚΕΠΕΑΕΔ ΔΕΣΜΟΙ.
Είσοδος: 5 ευρώ (όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο «Κέντρο Αρχαίου Δράματος – ΔΕΣΜΟΙ»)
Πληροφορίες: 210 8839657 – 6974 515181
e-mail: info@4actors.gr
- Βοιωτία: Διασωληνωμένος 14χρονος έπειτα από τροχαίο – Είχε πάρει κρυφά το αυτοκίνητο της οικογένειας
- Η Βαρκελώνη διπλασιάζει τον τουριστικό φόρο για να αντιμετωπίσει την στεγαστική κρίση
- Η γη της ελιάς: Κουτσομπολιά και αλήθειες
- Τενεσί Ουίλιαμς: «Πού είναι ο δάσκαλος, που είναι ο Κάρολος Κουν;»
- Βορίζια: Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο 48χρονος ξάδελφος του Καργάκη – Πώς βρέθηκε δίπλα σε αυτόν που πυροβολούσε
- Ολυμπιακός: Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση ο Τζόζεφ
