Ο προβοκάτορας της ζαχαροπλαστικής
Τον έχουν αποκαλέσει Πικάσο της ζαχαροπλαστικής, βιρτουόζο των γλυκισμάτων, Dior του επιδορπίου. Ο Pierre Hermé άφησε τον διάσημο οίκο Fauchon το 1996 για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σόλο και άνοιξε την πρώτη «μπουτίκ» ζαχαροπλαστικής Pierre Hermé Paris® στο Τόκιο.
Επέστρεψε στο Παρίσι το 2001 και το ζαχαροπλαστείο στην οδό 72 rue Bonaparte στο Saint Germain des Prés γέμισε αμέσως με ενθουσιώδεις γκουρμέ από όλο τον κόσμο που ανακάλυπταν ξανά τα μακαρόν, τις σοκολάτες και τις τούρτες. Αυτή τη στιγμή οι δημιουργίες του βασιλιά της σύγχρονης πατισερί διατίθενται σε οκτώ ζαχαροπλαστεία στο Τόκιο, ένα στην Οσάκα, εννέα στο Παρίσι, ένα στο Στρασβούργο και δύο στο Λονδίνο, πέρα από την online μπουτίκ www.pierreherme.com.
woman.in.gr
- Κικίλιας: Πιο αυστηρές οι ποινές σε περιπτώσεις εμπρησμού
- Κρήτη: Πνιγμός 71χρονου τουρίστα σε παραλία στα Χανιά
- Η τεχνική που θα σας απαλλάξει από περιττά κιλά το Πάσχα
- Οικογένεια Φύσσα: «Μέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου»
- Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League
- «Αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θα γράψω ποτέ»: Ο Πολ Όστερ για τον καρκίνο, τη σύνδεση και την πλάνη