Οκτώ ναυτικοί αγνοούμενοι μετά τη βύθιση φορτηγού πλοίου στην Τουρκία
Ένα πλοίο μεταφοράς ξηρού φορτίου βυθίστηκε στη Μαύρη Θάλασσα και αγνοείται η τύχη οκτώ από τα 11 μέλη του πληρώματος, που αποτελείτο από Πολωνούς, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Το πλοίο βυθίστηκε εν μέσω καταιγίδας ένα μίλι από την ακτή του λιμανιού Ζονγκουλντάκ στη Μαύρη Θάλασσα.
Ένα πλοίο μεταφοράς ξηρού φορτίου βυθίστηκε στη Μαύρη Θάλασσα και αγνοείται η τύχη οκτώ από τα 11 μέλη του πληρώματος, που αποτελείτο από Πολωνούς, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Το «Vera», το οποίο ήταν νηολογημένο στην Καμπότζη, ταξίδευε από τη Ρωσία προς το τουρκικό λιμάνι Αλίαγα και βυθίστηκε εν μέσω καταιγίδας ένα μίλι από την ακτή του λιμανιού Ζονγκουλντάκ στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με το CNN Turk.{{{ map }}}
Τρία μέλη από το εντεκαμελές πλήρωμα διασώθηκαν και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά η ακτοφυλακή και η αστυνομία συνεχίζουν να ψάχνουν για δέκα ακόμη μέλη του πληρώματος που αγνοούνται.
Ακραία καιρικά φαινόμενα επικρατούν σε ορισμένα τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, ενώ τα Στενά του Βοσπόρου είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
