Η αυτοκίνηση στο SBC TV
Επιπλέον, καύσιμα, λιπαντικά, εναλλακτικές μορφές καυσίμων, λάστιχα, ανταλλακτικά, μαζικές μετατροπές, αλλά και ελληνικές κατασκευαστικές προσπάθειες, θα απασχολήσουν κατά περίπτωση την επί τροχών θεματική ενότητα του SBC.
Θέματα μαζικού ενδιαφέροντος όπως, οι δρόμοι, τα διόδια, οι ασφαλιστικές, η οδική βοήθεια, η φορολογική πολιτική στα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες, τα ταξί, τα φορτηγά και -πάνω από όλα- η οδική ασφάλεια την οποία τα τελευταία χρόνια –τουλάχιστον- οι επίσημοι φορείς δείχνουν να αγνοούν συστηματικά, είναι σαφές ότι δεν θα απουσιάσουν από τη θεματική της εκπομπής.
Κερασάκι στις εποχούμενες δραστηριότητες του SBC τα νέα από τη Formula I και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, στο πρόγραμμα του οποίου εντάσσεται και το δικό μας Ράλι Ακρόπολις.
Από τις αρχές Φεβρουαρίου λοιπόν δυο και… τέσσερις τροχοί με «οδηγό» το Νίκο Τσάδαρη, μεταφέρουν τα τελευταία νέα της αυτοκίνησης στους τηλεθεατές του SBC Τv.
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, ο πρώην της Μπάρι Κίογκαν και η «τσουχτερή» ανάρτηση της Πρωτοχρονιάς
- Love lessons: Τέσσερα μυστικά που κρατάνε «ζωντανή» τη σχέση
- Με τζίρο 8 δισ. στη Ρουμανία οι Ελληνικές επιχειρήσεις
- Το Avatar: Fire and Ash πλησιάζει το 1 δισ. δολάρια στο box office χωρίς να ιδρώσει
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Θες να σε πληρώνουν για να μένεις στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα μέρη για σένα
