Πυρκαγιά σε βιοτεχνία ενδυμάτων στο Κολωνάκι
Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρίσκεται σε εξέλιξη σε βιοτεχνία ενδυμάτων στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η βιοτεχνία βρίσκεται στον 2o όροφο πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται και οι πρεσβείες του Μεξικού και της Βραζιλίας (στον 3ο και στον 5ο όροφο, αντίστοιχα). Άνδρες της Πυροσβεστικής καταβάλλουν προσπάθειες να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε άλλα διαμερίσματα.
Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρίσκεται σε εξέλιξη σε βιοτεχνία ενδυμάτων στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η βιοτεχνία βρίσκεται στον 2o όροφο πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται και οι πρεσβείες του Μεξικού και της Βραζιλίας (στον 3ο και στον 5ο όροφο, αντίστοιχα).
Άνδρες της Πυροσβεστικής καταβάλλουν προσπάθειες να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε άλλα διαμερίσματα.
Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 15 πυροσβέστες, με 5 οχήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]
- Γιουβέντους-Λάτσιο 2-2: Η «Μεγάλη Κυρία» έσωσε την παρτίδα στο 90+6’

