Οι βουλευτές γνώριζαν την τροπολογία για τα φαρμακεία μέρες πριν, λέει ο Ανδρ.Λοβέρδος
Συνεχίζεται η αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το αντάρτικο που σημειώθηκε στη Βουλή για την τροπολογία σχετικά με την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων. Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι η επίμαχη τροπολογία είχε παρουσιαστεί μέρες πριν και οι βουλευτές είχαν χρόνο να την μελετήσουν. Νωρίτερα, ο Χάρης Καστανίδης είχε αφήσει αιχμές κατά του υπουργού Υγείας, λέγοντας ότι οι διατάξεις που έρχονται στη Βουλή πρέπει να είναι καλά επεξεργασμένες.
Συνεχίζεται η αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το αντάρτικο που σημειώθηκε στη Βουλή για την τροπολογία σχετικά με την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων.
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι η επίμαχη τροπολογία είχε παρουσιαστεί από την περασμένη Πέμπτη και οι βουλευτές είχαν χρόνο να την μελετήσουν.
Νωρίτερα, ο Χάρης Καστανίδης είχε αφήσει αιχμές κατά του υπουργού Υγείας, λέγοντας ότι οι διατάξεις που έρχονται στη Βουλή πρέπει να είναι καλά επεξεργασμένες.
Παράλληλα, σχετικά με την εσωκομματική κατάσταση, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως το κόμμα είναι ακέφαλο και ζήτησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα να βρει τη συνοχή της, ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές

