Στην πώληση της θυγατρικής της στη Ρουμανία προχωρά η Αγροτική Τράπεζα
Η ATEbank ανακοίνωσε την Πέμπη ότι θα προχωρήσει σε διεθνή διαγνωνισμό για την πώληση της θυγατρικής της ATEbank Romania, στην οποία ελέγχει το 93,27% του μετοχικού της κεφαλαίου. Η διοίκηση της τράπεζας ευελπιστεί ότι η πώληση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2012.
Η ATEbank ανακοίνωσε την Πέμπη ότι θα προχωρήσει σε διεθνή διαγνωνισμό για την πώληση της θυγατρικής της ATEbank Romania.
«Η ATEbank […] αποφάσισε να διαθέσει μέσω δημόσιου διαγωνισμού σε ιδιώτη επενδυτή το συνολικό ποσοστό 93,27% που διαθέτει στην ATEbank Romania», αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας.
Ο όμιλος είπε ότι προχωρά σε πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και αναμένει τις μη δεσμευτικές προσφορές των επενδυτών έως τις 16 Ιανουαρίου.
Η διοίκηση της τράπεζας ευελπιστεί ότι η πώληση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θάσος: Προσποιήθηκε τον αδελφό της για να βρει την πρώην γυναίκα του ο 55χρονος
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- «Να μπλοκαριστεί!» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix – Τα πέντε σημεία
- Φάμελλος από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι «γαλάζιες ακρίδες» φάγανε τα δισεκατομμύρια των τίμιων αγροτών
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου
- Νίκος Ρωμανός: Είμαι μάρτυρας μιας ωμής επίδειξης ρεβανσισμού – Η δικαιοσύνη επικρατεί μόνο με ελευθερία

