
1,5 εκατομμύρια μονάδες παραγωγής “μετράει” η Skoda Octavia II
Μετά από επτά χρόνια παρουσίας της στις γραμμές παραγωγής της τσεχικής φίρμας, η δεύτερη γενιά της Skoda Octavia φθάνει το 1,5 εκ. μονάδες.
Την παραγωγή της υπ΄αριθμόν 1.500.000 Skoda Octavia δεύτερης γενιάς ανακοίνωσε η τσεχική φίρμα.
Το αυτόκινητο ορόσημο, μια λευκή Octavia Combi έκδοση Greenline βγήκε από τις γραμμές παραγωγής του κεντρικού εργοστασίου της τσεχικής φίρμας Mlada Boleslav.
Η πρώτη γενιά του δημοφιλούς sedan πέρασε στις γραμμές παραγωγής της τσεχικής φίρμας το 1996 όπου και παρέμεινε ως το 2004 οπότε και πήρε τη σκυτάλη η Octavia II.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα εργοστάσιο της Skoda στην Τσεχία, Mlada Boleslav και Vrchlabi η παραγωγή της Octavia II πραγματοποιείται σε εργοστάσια της τσεχικής φίρμας ή της μητρικής της VW σε Ρωσία, Ινδία, Καζακστάν, Σλοβακία, Ουκρανία και Σαγκάη.
auto.in.gr
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
- Οικογενειακό Πάσχα για Ελένη Ράντου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
