«Πετάει» ο Φέντερερ στο Λονδίνο και περιμένει αντίπαλο
Στο φινάλε της εφετινής αγωνιστικής σεζόν αποφάσισε να... ξυπνήσει ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε 2-1 σετ, 6-1, 3-6 και 6-3, του Μάρντι Φις και ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του τουρνουά ATP World Tour Finals, που διεξάγεται στην O2 Arena του Λονδίνου, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.
Στο φινάλε της εφετινής αγωνιστικής σεζόν αποφάσισε να… ξυπνήσει ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε 2-1 σετ, 6-1, 3-6 και 6-3, του Μάρντι Φις και ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του τουρνουά ATP World Tour Finals, που διεξάγεται στην O2 Arena του Λονδίνου, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.
Ο 30χρονος Φέντερερ, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, περιμένει πλέον τον δεύτερο του άλλου ομίλου για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με την οποία ολοκληρώνεται η σεζόν στο τένις. Αντίθετα, ο Αμερικανός αντίπαλός του (Νο 8) αποκλείστηκε.
Πίσω από τον Φέντερερ θα τερματίσει ο νικητής του αποψινού αγώνα ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο 2) και τον Τζο Βίλφριντ Τσονγκά (Γαλλία, Νο 6).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Anthropic λανσάρει νέα εργαλεία ΑΙ για επιχειρήσεις – Ανησυχία για απώλεια θέσεων εργασίας
- Αίγιο: Σε σοκ τα παιδιά που δέχτηκαν σκάγια – Ακούει πυροβολισμούς στον ύπνο – Τι υποστηρίζει ο 46χρονος
- Νότια Αφρική: Επιστροφή πολιτών που είχαν στρατευτεί στη Ρωσία παρά τη θέλησή τους – Δηλώσεις Ραμαφόζα
- Telegram: Η Ρωσία ξεκινά ποινική έρευνα κατά του ιδρυτή του, Πάβελ Ντούροφ
- Άλβαρες και… Ράις στο προσκήνιο για την Άρσεναλ
- Πάνω από 16.000 κλήσεις από την τροχαία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας






