
Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο το απόγευμα της Κυριακής
Δύο ώρες νωρίτερα, στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής, αντί για τις 18:00, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Στη συνεδρίαση ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα ενημερώσουν τα μέλη της κυβέρνησης για την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου και την πορεία των σχετικών συζητήσεων.
Δύο ώρες νωρίτερα, στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής, αντί για τις 18:00, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Στη συνεδρίαση ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα ενημερώσουν τα μέλη της κυβέρνησης για την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου και την πορεία των σχετικών συζητήσεων.
Επίσης, θα συζητηθεί η προετοιμασία για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greek Tourism Faces Uncertainty Amid Geopolitical Tensions
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
- Τι «μαγειρεύουν» οι Μπίλι Άιλις και Τζέιμς Κάμερον;
- Jaguar: Οι τέσσερις λέξεις του Έλον Μασκ που «τίναξαν στον αέρα» το rebrand αυτοκινητοβιομηχανίας
- Χαλκιδική: Πέθανε ο 84χρονος ανάπηρος που του είχαν κάνει έξωση από το σπίτι του
- Λαβρόφ κατά ΗΠΑ και συμμάχων τους: Παίζουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια στη Ασία
