Με το δημοψήφισμα πάμε να σφάξουμε την κότα με τα χρυσά αυγά
Για δείτε πως μας βλέπουν οι άλλες χώρες με μνημόνιο
Εμείς οι Έλληνες έχουμε ειδικότητα στη γκρίνια. Πάντα μας συμπεριφέρονται άσχημα, μας υπονομεύουν, μας αδικούν. Κι όλα αυτά ενώ εμείς έχουμε τις ευγενέστερες προθέσεις, αξίζουμε τα καλύτερα και θέλουμε μόνο μια καλή χειρονομία από τους άλλους για να τους αγαπήσουμε χωρίς όρια.
Σας προτείνω λοιπόν να διαβάσετε το άρθρο ενός πολύ ικανού Ιρλανδού οικονομολόγου που παραπονιέται πόσο καλή συμφωνία έδωσε η ΕΕ στην Ελλάδα σε σχέση με την Ιρλανδία!
Φυσικά τέτοια γεγονότα ούτε που περνάνε από το μυαλό μας. Εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι πως μας μισούν και θέλουν το κακό μας.
Το ότι άλλοι ζηλεύουν τη θέση μας δεν μπορεί να γίνει κατανοητό από μας γιατί τότε κινδυνεύει η κοσμοθεωρία μας που λέει πως έχουμε μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις.
Αλλά και η υπομονή των άλλων που μας δίνουν τα ωραία τους λεφτά για να μην καταρρεύσει το σύστημα έχει τα όριά της. Θα σφάξουμε την κότα με τα χρυσά αυγά και μετά θα κλαίμε.
Γιώργος Επιτήδειος
Γιώργος Επιτήδειος
- Αιτωλοακαρνανία: Ο καβγάς και το καρτέρι θανάτου – Φόβοι για βεντέτα μετά το φονικό
- Marseaux: Αποκάλυψε για τι μιλάει το «Χάνομαι»
- Αυστρία: Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε χιονοστιβάδες στις Άλπεις
- Ιδανικό ξεκίνημα για τη Σάκκαρη στο Australian Open (2-0)
- Κατασβέστηκε η φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – Φλόγες 20 μέτρων, «αν δεν κλείναμε σωλήνες θα έφτανε στην Ε.Ο.»
- Η μεγάλη ώρα για τον Ελ Κααμπί έφτασε: Μαρόκο και Σενεγάλη «μάχονται» στον τελικό του Κόπα Άφρικα