«Αν η συνταγή είναι η ίδια δεν την ψηφίζουμε» δηλώνει η ΝΔ
Αρνητική ήταν η πρώτη αντίδραση της ΝΔ για την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για την Ελλάδα. Ερωτηθείς για το τι θα πράξει η ΝΔ σχετικά με την νέα δανειακή σύμβαση, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι «θα δούμε τη συμφωνία και θα αποφασίσουμε». Πιο συγκεκριμένος ο αναπληρωτής του τομέα Οικονομικών του κόμματος Χρήστος Σταϊκούρας.
Αρνητική ήταν η πρώτη αντίδραση της ΝΔ για την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για την Ελλάδα.
Ερωτηθείς για το τι θα πράξει η ΝΔ σχετικά με την νέα δανειακή σύμβαση, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι «θα δούμε τη συμφωνία και θα αποφασίσουμε». Πιο συγκεκριμένος ο αναπληρωτής του τομέα Οικονομικών του κόμματος Χρήστος Σταϊκούρας ξεκαθάρισε ότι «αν η συνταγή είναι η ίδια δεν θα την ψηφίσουμε».
Ειδικότερα για το θέμα της εποπτείας, ο Γ.Μιχελάκης δήλωσε: «Αλλο η τεχνική βοήθεια, κι άλλο η εκχώρηση
εθνικής κυριαρχίας. Αν εκχωρεί η δανειακή σύμβαση εθνική κυριαρχία είναι
αντισυνταγματική».
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε ότι το «κούρεμα» έγινε αναπόφευκτο εξαιτίας της αποτυχίας της ασκούμενης πολιτικής.
Υπογράμμισε ακόμη ότι η χώρα θα υποστεί όλες αυτές τις θυσίες προκειμένου να φτάσει το 2020 εκεί που ήταν το χρέος το 2009.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπενίτεθ: «Το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη και πιο δυνατή»
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 23ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Η Κέλι Όσμπορν απαντά σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της ενώ «περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της»
- Ν. Ανδρουλάκης: Πρόεδρε, τι σημαίνει η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τις υποκλοπές;
- Ξάνθη: Νεκρός 69χρονος μετά από άγριο καυγά με συγχωριανό του – Τον χτύπησε με γκασμά στο κεφάλι
- Το σημαιάκι… τίτλου της Άρσεναλ – Ισοφάρισαν μεγάλο ρεκόρ οι «κανονιέρηδες»

