
Απών από το MotoGP Μαλαισίας ο τραυματίας Jorge Lorenzo
Ο Ισπανός υπεβλήθη σε -επιτυχημένη- χειρουργική επέμβαση στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, μετά το ατύχημά του στο warm-up του Phillip Island και η ανάγκη της αποθεραπείας του δεν επιτρέπει τη συμμετοχή του στον αγώνα της Sepang την Κυριακή (23/10), όπως ανακοίνωσε η Yamaha.
Ο Jorge Lorenzo δεν θα αγωνιστεί στον προτελευταίο φετινό αγώνα του MotoGP, στη Μαλαισία την Κυριακή (23/10), λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο αριστερό του χέρι στο ατύχημα που είχε στο πρωινό warm-up του MotoGP Αυστραλίας. Προς το παρόν, παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του και στο φινάλε της Valencia.
Μετά την πτώση του, που προκλήθηκε από high-side στο τέλος των δοκιμών, ο Ισπανός τραυμάτισε το τέταρτο δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Μετά την απόφαση να μην αγωνιστεί στον αγώνα του Phillip Island, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μελβούρνης για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η εγχείρηση είχε επιτυχία και, σύμφωνα με τη Yamaha, οι γιατροί κατάφεραν να αποκαταστήσουν τα νεύρα και τους τένοντες ώστε ο Jorge Lorenzo να ανακτήσει τη φυσιολογική λειτουργία του χεριού του.
Μετά την απόφαση να μην αγωνιστεί ο Ισπανός στη Μαλαισία, για τις ανάγκες της αποθεραπείας από την επέμβαση, θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες (μετά την επιστροφή του στη Βαρκελώνη) αν ο αναβάτης της Yamaha θα συμμετάσχει στο MotoGP της Valencia (6/11).
auto.in.gr
- «Επιταγή»: Χρύσα Ρώμα και Μάρω Χαραλαμπίδου σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση με τη μνήμη
- Ιστορίες: Το νέο τεύχος έρχεται αυτό το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ
- Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Πάρο
- Η «Σύγκρουση» τώρα ξεκινά – Backstage φωτογραφίες από τη νέα σειρά του MEGA
- Τραμπ: Η πνευματική διαύγεια του προέδρου υπό αμφισβήτηση – Τι δείχνει δημοσκόπηση στις ΗΠΑ
- Την αναστολή της συμφωνίας σύνδεσης ΕΕ-Ισραήλ ζητούν Ισπανία, Σλοβενία και Ιρλανδία – «Βέτο» από την Γερμανία