Kλείνει στις 25 Οκτωβρίου ο ΟΚΑΝΑ στα Εξάρχεια
Στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια, ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η λίστα της ντροπής τελειώνει εδώ».
Στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια, ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η λίστα της ντροπής τελειώνει εδώ».
Στο πλαίσιο της παρέμβασής του κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση των προνοιακών δομών και την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι σε ένα μήνα από σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καθεστώτος ένταξης των ιατρών στις ειδικότητες, ώστε να εκλείψει η πολύχρονη αναμονή τους.
Aπαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα έθεσε το ζήτημα της έγκαιρης αντιμετώπισης των κρουσμάτων ελονοσίας που εμφανίστηκαν στη Λακωνία, ανέφερε πως η ιχνηλάτηση τέτοιων νοσημάτων έχει την προέλευσή της στην παράνομη μετανάστευση, σημειώνοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα υπερβαίνει την χώρα μας και αναδεικνύεται σε πανευρωπαϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ανδρουλάκης για αγροτικό: Το ΠΑΣΟΚ απορρίπτει τον προσχηματικό διάλογο
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του


