Kλείνει στις 25 Οκτωβρίου ο ΟΚΑΝΑ στα Εξάρχεια
Στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια, ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η λίστα της ντροπής τελειώνει εδώ».
Στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια, ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η λίστα της ντροπής τελειώνει εδώ».
Στο πλαίσιο της παρέμβασής του κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση των προνοιακών δομών και την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι σε ένα μήνα από σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καθεστώτος ένταξης των ιατρών στις ειδικότητες, ώστε να εκλείψει η πολύχρονη αναμονή τους.
Aπαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα έθεσε το ζήτημα της έγκαιρης αντιμετώπισης των κρουσμάτων ελονοσίας που εμφανίστηκαν στη Λακωνία, ανέφερε πως η ιχνηλάτηση τέτοιων νοσημάτων έχει την προέλευσή της στην παράνομη μετανάστευση, σημειώνοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα υπερβαίνει την χώρα μας και αναδεικνύεται σε πανευρωπαϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία: Μεγάλα προβλήματα σε Κρήτη και Χίο – Κατολισθήσεις, πλημμύρες και απεγκλωβισμοί κατοίκων
- «Marca»: «Αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague…»
- Δημοπρατήθηκε το αντιπλημμυρικό έργο του ρέματος Σαπφούς
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ
- Tablets που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας
- Βιμ Βέντερς: «Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά όχι με πολιτικό τρόπο»