Μεγάλες καθυστερήσεις στα αεροδρόμια μετά το «όχι» των ελεγκτών στις υπερωρίες
Πολύωρες καθυστερήσεις σημειώνονται στις πτήσεις μετά την απόφαση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας να μην εργάζονται υπερωριακά. Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, οι καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις και τις αφίξεις έφτασαν τη μία ώρα κατά μέσο όρο και πολλοί ταξιδιώτες που επρόκειτο να αλλάξουν αεροπλάνο έχασαν τελικά τις πτήσεις τους.
Πολύωρες καθυστερήσεις σημειώνονται στις πτήσεις μετά την απόφαση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας να μην εργάζονται υπερωριακά.
Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, οι καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις και τις αφίξεις στα αεροδρόμια όλης της χώρας έφτασαν περίπου τη μία ώρα, κατά μέσο όρο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασαν τις τρεις ώρες.
Πολλοί ταξιδιώτες που επρόκειτο να αλλάξουν αεροσκάφος είτε έχασαν τις πτήσεις τους είτε παρέμειναν στα αεροδρόμιο για ώρες.
Η κατάσταση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς οι Ελεγκτές επιμένουν στην ικανοποίηση των οικονομικών, κυρίως, αλλά και θεσμικών αιτημάτων τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- 1-2-3 Πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου

