Για «κλιμακωτή δήμευση» της ακίνητης περιουσίας κάνει λόγο η ΕΣΕΕ
Οι συνεχείς και αλόγιστες επιβαρύνσεις στα ακίνητα αφενός τα απαξιώνουν αφετέρου θα οδηγήσουν σε μια κλιμακωτή «δήμευση» της περιουσίας όλων των Ελλήνων, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Δ. Κορκίδης. Η ΕΣΕΕ εξετάζει με
προσοχή τα «σοβαρά νομικά κενά της απόφασης», όπως τα χαρακτηρίζει, καθώς, όπως λέει, η ΔΕΗ δεν νομιμοποιείται να συμπεριλαμβάνει στους λογαριασμούς της μη ανταποδοτικά τέλη.
Οι συνεχείς και αλόγιστες επιβαρύνσεις στα ακίνητα αφενός τα απαξιώνουν αφετέρου θα οδηγήσουν σε μια κλιμακωτή «δήμευση» της περιουσίας όλων των Ελλήνων, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Δ. Κορκίδης.
Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ εκτιμά ότι το ύψος της επιβάρυνσης του συγκεκριμένου μέτρου προεξοφλεί χιλιάδες επιπλέον λουκέτα στην αγορά τόσο από ιδιοκτήτες, όσο και από ενοικιαστές επαγγελματικών χώρων.
Η ΕΣΕΕ εξετάζει με προσοχή τα «σοβαρά νομικά κενά της απόφασης», όπως τα χαρακτηρίζει, καθώς, όπως λέει, η ΔΕΗ δεν νομιμοποιείται να συμπεριλαμβάνει στους λογαριασμούς της μη ανταποδοτικά τέλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι 1302 ημέρες και η αδήριτη ανάγκη του Τσιτσιπά (vids)
- Το βαρέλι δεν έχει πάτο: Ο Σάια ΛαΜπεφ ουρλιάζει σε μια γυναίκα στη Ρώμη
- Τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε για τις φωτογραφίες των 200 πατριωτών Θάνο
- Νετανιάχου για τις «συνομιλίες» ΗΠΑ-Ιράν: Το Ισραήλ θα προστατεύσει τα συμφέροντά του σε κάθε περίπτωση
- Το καλύτερο σενάριο για το πόλεμο στο Ιράν, είναι καταστροφικό για τις τιμές ενέργειας – Δεν θα πέσουν εύκολα
- Η παραμονή του Σπαλέτι και η μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους

