Στα 860 εκατ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες τελωνειακές οφειλές
Ομάδες εργασίας για την βεβαίωση και είσπραξη των εκκρεμών τελωνειακών οφειλών συγκροτήθηκαν στα μεγάλα τελωνεία της χώρας. Το έργο των ως άνω ομάδων εργασίας αρχίζει από 12/09/2011 και για το σκοπό αυτό το προσωπικό των τελωνείων ενισχύθηκε με αποσπάσεις υπαλλήλων. Oι ομάδες αυτές θα αναλάβουν την μελέτη και επεξεργασία των υποθέσεων εκκρεμών τελωνειακών οφειλών καθώς και την βεβαίωση των αναλογούντων πολλαπλών τελών, προστίμων και διαφυγόντων δασμών λόγω τελωνειακής παράβασης.
Ομάδες εργασίας για την βεβαίωση και είσπραξη των εκκρεμών τελωνειακών οφειλών συγκροτήθηκαν στα μεγάλα τελωνεία της χώρας.
Ειδικότερα, οι ομάδες αυτές θα αναλάβουν την μελέτη και επεξεργασία των υποθέσεων εκκρεμών τελωνειακών οφειλών καθώς και την βεβαίωση των αναλογούντων πολλαπλών τελών, προστίμων και διαφυγόντων δασμών λόγω τελωνειακής παράβασης.
Παράλληλα, θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο αναγκαστικά μέτρα είσπραξης των ανωτέρων οφειλών. Το έργο των ως άνω ομάδων εργασίας αρχίζει από 12/09/2011 και για το
σκοπό αυτό το προσωπικό των τελωνείων ενισχύθηκε με αποσπάσεις
υπαλλήλων.
Οι ληξιπρόθεσμες τελωνειακές οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 860 εκατ. ευρώ και αφορούν 4.984 οφειλέτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παίκτης της ΑΕΚ κι επίσημα ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ
- Ο ετήσιος μισθός του πρίγκιπα Γουίλιαμ για το 2025 μόλις αποκαλύφθηκε
- Στο Περιστέρι και φέτος η βασιλόπιτα «γίγας» – Ζυγίζει 10 τόνους και είναι 100 μέτρα
- Αυτή είναι η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα για το 2025 – Θα βγει αληθινή ή όχι
- «Έφυγε» από τη ζωή ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης Ντάβιντε Τιτζάνο
- ΕΥΔΑΠ: Νέος χρόνος, νέα τιμολόγια για το νερό

