Χορήγηση μεθαδόνης για όλους τους εξαρτημένους και σε στρατιωτικά νοσοκομεία από Σεπτέμβριο
Οι τρεις πρώτες μονάδες χορήγησης μεθαδόνης από στρατιωτικά νοσοκομεία, όχι ειδικά για στρατεύσιμους, αλλά για το σύνολο του τοξικοεξαρτημένου πληθυσμού ανοίγουν από το Σεπτέμβριο.
Πρόκειται για το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης και στο στρατόπεδο Βαρύτη στου Γουδή στην Αθήνα και στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Οι τρεις πρώτες μονάδες χορήγησης μεθαδόνης από στρατιωτικά νοσοκομεία, όχι ειδικά για στρατεύσιμους, αλλά για το σύνολο του τοξικοεξαρτημένου πληθυσμού ανοίγουν από το Σεπτέμβριο.
Με αυτή την κίνηση «ο κοινωνικός ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πλέον γεγονός», σχολίασε ο κ. Μπεγλίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παντρεύτηκαν στο Περιστέρι… και η Ρία Ελληνίδου είχε δίπλα στην εκκλησία συναυλία
- Επίθεση στο Μπόνταϊ: Οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν έρευνα για την άνοδο του αντισημιτισμού
- Φερνάντο για πιθανή αποχώρηση Τζόουνς: «Πρώτη φορά το ακούω, θα συνεχίσουμε να βασιζόμαστε πάνω του»
- Σάκης Ρουβάς: Πήρε αγκαλιά τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του σκίστηκε το παντελόνι
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
