Έβδομη νύχτα εμπρησμών αυτοκινήτων στο Βερολίνο
Οχήματα στους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας, για έβδομη συνεχόμενη νύχτα, έκαψαν άγνωστοι, προκαλώντας ζημιές σε συνολικά οκτώ οχήματα. Στο στόχαστρο των εμπρηστών βέθηκαν και τα ξημερώματα της Δευτέρας πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά όχι μόνο.
Αυτοκίνητα στους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας, για έβδομη συνεχόμενη νύχτα, έκαψαν άγνωστοι, προκαλώντας ζημιές σε συνολικά οκτώ οχήματα.
Στο στόχαστρο των εμπρηστών βρέθηκαν και τα ξημερώματα της Δευτέρας πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά όχι μόνο.
Οι επιθέσεις έγιναν, όπως αναφέρει η τοπική Berliner Morgenpost, σε τρεις περιοχές του Βερολίνου -το Βέντιγνκ, το Σαρλότενμπουργκ και το Μίττε (κέντρο).
Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που κάηκαν ήταν και μία Μαζεράτι, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και σε ένα βανάκι και μικρότερα αυτοκίνητα.
Την περασμένη Πέμπτη, οι πολιτικοί του Βερολίνου είχαν καλέσει για ισχυρή απάντηση της Αστυνομίας στο μπαράζ εμπρησμών, τους οποίους αποδίδουν στην ακρο-αριστερή σκηνή.
Σποραδικοί εμπρησμοί πολυτελών αυτοκινήτων δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τη γερμανική πρωτεύουσα, η έντασή τους όμως έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
