Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς εκσυχρονίζεται και βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του στον τομέα της κρουαζιέρας. Ο Οργανισμός προχώρησε στη μίσθωση πέντε, νέων λεωφορείων τελευταίας τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση των τουριστών των κρουαζιεροπλοίων στην ακτή Ξαβερίου.

Ηδη έχει προσθέσει νέες ηλεκτρονικές πύλες Χ Rays και ταινιόδρομους για την εξυπηρέτηση των επιβατών κρουαζιέρας, έχει δημιουργήσει ειδικό χώρο για τα ταξί, ενώ αύξησε και τις αίθουσες αναμονής στο σταθμό επιβατών κρουαζιέρας στην ακτή Ξαβερίου με νέους, αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους.

Επίσης, εντός του φθινοπώρου αναμένεται να λειτουργήσει και νέος Σταθμός Επιβατών Κρουαζιέρας στην περιοχή «Κανέλλου», διπλασιάζοντας έτσι τη δυναμικότητα υποδοχής επιβατών κρουαζιέρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ