
Στη διάθεση του Δημήτρη Χριστόφια οι παραιτήσεις όλων των υπουργών
Στη διάθεση του Κύπριου προέδρου, Δημήτρη Χριστόφια, έθεσαν τις παραιτήσεις τους όλοι οι υπουργοί σε έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί της Πέμπτης. Τις παραιτήσεις των υπουργών ζήτησε ο ίδιος ο κ.Χριστόφιας, προκειμένου να προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό. Αμέσως μετά έχει προγραμματιστεί συνάντηση Χριστόφια-Καρογιάν.
Στη διάθεσή του Κύπριου προέδρου, Δημήτρη Χριστόφια, έθεσαν τις παραιτήσεις τους όλοι οι υπουργοί σε έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί της Πέμπτης.
Η συνεδρίαση κράτησε περίπου 40 λεπτά και σε αυτή παρέστησαν και οι τρεις υπουργοί του ΔΗΚΟ, οι οποίοι είχαν ήδη υποβάλει τις παραιτήσεις τους.
Τις παραιτήσεις των υπουργών ζήτησε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, προκειμένου να προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό.
Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», αμέσως μετά έχει προγραμματιστεί συνάντηση Χριστόφια – Καρογιάν. Υπό το βάρος των αναταράξεων στο κυβερνητικό σχήμα συνεδριάζει εντός της ημέρας και η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ.
Ενώπιον του Δ.Χριστόφια βρίσκονται κατάλογοι με ονόματα αλλά δεν έχουν αρχίσει ακόμη οι προσεγγίσεις για υπουργοποίηση. Η προσοχή στρέφεται προς άτομα που διακινούνται στο χώρο της ευρύτερης δεξιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτσελόνα: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά παίζει στο Μουντιάλ ο Γιαμάλ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις
- Yπερ-θηλυκότητα: Η σχεδιάστρια που απευθύνεται στις γυναίκες που μεγάλωσαν στο διαδίκτυο
- Ιταλία: Η αμφιλεγόμενη συμφωνία για την αποστολή μεταναστών στην Αλβανία λαμβάνει νομική «σανίδα σωτηρίας»
- Ξέφυγε στη Μαδρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Ακραίοι χαρακτηρισμοί κατά τη διάρκεια αγώνα (vid)
- Aegean: Επανέναρξη πτήσεων στη Μέση Ανατολή
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έχουν τον απόλυτο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ – Επιμένει ότι η ηγεσία του Ιράν είναι διασπασμένη