
Αντιδρά η ΓΕΝΟΠ στις προτάσεις της ΡΑΕ για τη μείωση των απλήρωτων λογαριασμών
Την αντίθεσή της εκφράζει η ΓΕΝΟΠ στις προτάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) για να περιοριστούν οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί ρεύματος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται: η αγορά προπληρωμένων καρτών ρεύματος, η αύξηση των εγγυήσεων και η δημιουργία «ενεργειακού Τειρεσία». Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, τονίζει η ΓΕΝΟΠ και υποστηρίζει ότι η αιτία του προβλήματος είναι η αύξηση της τιμής του ρεύματος και «τα μέτρα οικονομικού στραγγαλισμού εκατομμυρίων μισθωτών και συνταξιούχων».
Την αντίθεσή της στις προτάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για να περιοριστούν οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί ρεύματος, εκφράζει η ΓΕΝΟΠ.
Στις προτάσεις της Αρχής, που δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η αγορά προπληρωμένων καρτών ρεύματος, η αύξηση των εγγυήσεων και η δημιουργία «ενεργειακού Τειρεσία» με το ιστορικό των ανεξόφλητων λογαριασμών των καταναλωτών.
Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει, ότι το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και ότι η αιτία του προβλήματος είναι η αύξηση της τιμής του ρεύματος και «τα μέτρα οικονομικού στραγγαλισμού εκατομμυρίων μισθωτών και συνταξιούχων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Global Sumud Flotilla: Ανοιχτή επιστολή των συγγενών και φίλων των απαχθέντων στην ελληνική κυβέρνηση
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη

