Ακριβότερη η έξοδος της Ισπανίας στις αγορές για την άντληση 2,8 δισ. ευρώ
Το ποσό των 2,885 δισ. ευρώ άντλησε η Ισπανία μέσω της έκδοσης τρίμηνων και εξάμηνων εντόκων γραμματίων, με αυξημένο όμως επιτόκιο. Στα έντοκα γραμμάτια τρίμηνης διάρκειας το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 1,899% έναντι 1,568%, ενώ στα εξάμηνης διάρκειας στο 2,519% έναντι 1,776%.
Το ποσό των 2,885 δισ. ευρώ άντλησε η Ισπανία μέσω της έκδοσης τρίμηνων και εξάμηνων εντόκων γραμματίων, με αυξημένο όμως επιτόκιο.
Όπως ανακοίνωσε το κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα της χώρας, το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στη δημοπράτηση εντόκων γραμματίων τρίμηνης και εξάμηνης διάρκειας, συνολικού ύψους 2,885 δισ. ευρώ, με επιτόκιο 1,899% για τα τρίμηνα, έναντι 1,568% της αντίστοιχης προηγούμενης δημοπρασίας στις 21 Ιουνίου, και 2,519% για τα εξάμηνα έναντι 1,776% της αντίστοιχης προηγούμενης δημοπρασίας, επίσης στις 21 Ιουνίου.
Μέσω των τρίμηνων γραμματίων αντλήθηκε ποσό 750 εκ. ευρώ και μέσω των εξάμηνων 2,135 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο
- Λεπτοκαρυά: Ισόβια κάθειρξη στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον σύντροφό της στην αυλή
- Ιράν: Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για τη «νίκη» του Τραμπ – «Δεν μπορεί να γίνει επανάληψη της Βενεζουέλας»
- Οι χάρτες που εξηγούν γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει τη Γροιλανδία
