ΒΜW Σειρά 3 GT 2012: Πολυχρηστική εκκεντρικότητα
Έναν ακόμη τύπο αμαξώματος θα προσθέσει η Σειρά 3 στην επόμενη γενιά της, ακολουθώντας το πολυχρηστικό και ταυτόχρονα εκκεντρικό παράδειγμα της Σειράς 5 GT.
Τη χρηστική διάσταση ενός πεντάθυρου, hatchback αμαξώματος αναμένεται να προσεγγίσει στο μέλλον η Σειρά 3 της BMW.
H επόμενη γενιά του βαυαρικού μοντέλου πρόκειται να ακολουθήσει το αμφιλεγόμενο, σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον, παράδειγμα της Σειράς 5 GT.
Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και πέρα από τη δεδομένη παρουσία της πέμπτης πόρτας, αυτή των αποσκευών, θα ξεχωρίζει η ψηλή θέση οδήγησης και η coupe σιλουέτα του πίσω τμήματος, η οποία θα ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική της X6.
Σε επίπεδο μηχανικών μερών, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η γκάμα της νέας Σειράς 3 πρόκειται να εφοδιαστεί με τους τετρακύλινδρους και υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 1,6 και 2,0 λίτρων, χωρίς αυτό να αποκλείει βέβαια και την παρουσία των εξακύλινδρων συνόλων.
Αφετηρία για τη νέα Σειρά 3 και πιθανότατα για την έκδοση GT πρόκειται να αποτελέσει η προσεχής έκθεση αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 15 Σεπτεμβρίου 2011.
AUTOMEDIA
- Δουδωνής: Η κυβέρνηση συνεχίζει την προκλητική αδιαφορία απέναντι στον κτηνοτροφικό κόσμο της Λέσβου
- O Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας δεν ανίχνευσε διαρροή ραδιενέργειας σε Νατάνζ – Ντιμόνα
- Τεράστιος Καραλής: Ασημένιος στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν (vids)
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
